Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Наша Україна” проти цькування міністрів

“Наша Україна” розцінює останні дії так званої “антикризової коаліції”, спрямовані на дискредитацію міністрів, призначених в Уряд за квотою Президента України, як цілеспрямоване політичне переслідування та спробу ревізувати внутрішньо- та зовнішньополітичний курс держави. Про це сказано у заяві „Народного Союзу „Наша Україна” розповсюдженій сьогодні.

„Ми заявляємо, що міністр оборони України Анатолій Гриценко, міністр закордонних справ України Борис Тарасюк є висококласними фахівцями своєї справи і на займаних посадах професійно і відповідно до чинного законодавства реалізовують зовнішньополітичний курс, який, згідно з Конституцією України, визначається главою держави”, – йдеться у заяві.
„Наша Україна” висловлює переконання, що протизаконні спроби “антикризовиків” відсторонити від виконання обов’язків міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка є нічим іншим, як відповіддю на його принципову позицію щодо недопущення безладдя у системі міліції та перетворення її на “дах” для протизаконних оборудок та корупції в органах влади, як це було за попереднього прем’єрства Віктора Януковича.
Партія у заяві висловлює вимогу припинити політичну розправу над міністрами, що працюють в Уряді за квотою Президента, і наголошує, що такі дії є зазіханням на конституційні повноваження глави держави, а відтак порушенням Основного закону України.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ