Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Наша Україна” шокована документами, які підтверджують, що коаліція готувала силовий сценарій

Член політради НСНУ Ігор Жданов заявляє, що представники „Нашої України” шоковані документами, які засвідчують той факт, що коаліція готувала силовий варіант вирішення кризи, а саме листуванням між Василем Цушком та Міністерством оборони, яка оприлюднена сьогодні на сайті „Реальна політика”. Про це „Гал-info” повідомили у прес-службі „Нашої України”.
„Таким чином, заява міністра оборони пана Гриценка про те, що Цушко заздалегідь звертався до Міністерства оборони з проханням передати до Міністерства внутрішніх справ чималий арсенал зброї, знайшли своє документальне підтвердження. Це свідчить, по-перше, про те, що усі останні заяви керівництва МВС, в яких містяться звинувачення пана Гриценка в оприлюдненні неправдивих відомостей, є відвертою брехнею. По-друге, коаліція заздалегідь планувала силовий варіант, а захоплення спецпідрозділами „Беркут” будинку генпрокуратури було лише одним із пунктів такого силового сценарію”, -- зазначив нашоукраїнець.
            Водночас Жданов наголосив, що „Президент не допустить силового розвитку подій в Україні, а ті люди, які провокували захоплення ГПУ, понесуть адекватне покарання”.
„Я сподіваюcь, що в.о. Генерального прокурора Шемчук розбереться у цій справі і проведе необхідні слідчі дії для покарання винних. Сьогодні коаліція, яка планувала шляхом захоплення Генеральної прокуратури спецпідрозділом „Беркут” нав’язати Україні силовий варіант, намагається замести сліди. Але, як відомо, рукописи не горять, не горять і документи”, -- зауважив Жданов.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ