Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

“Наша Україна” відмовилася від концерту у день Помаранчевої революції

"Наша Україна" відмовилась від ідеї проводити мітинг і концерт під час святкування річниці помаранчевої революції, – сказала журналістам керівник інформаційного департаменту “Наша Україна” Тетяна Мокріді.

"Наша Україна" вирішила замінити формат відзначення Дня свободи. Цього дня не буде галасливих концертів і гучного святкування", – повідомила вона. Водночас вона наголосила, що політики від "Нашої України" "обов’язково будуть на Майдані 22 ввечері". "Вони будуть на Майдані серед людей", – наголосила вона.
За словами Мокріді, "Майдан залишається для "Нашої України" найвищою цінністю, як і свобода – головним надбанням Помаранчевої революції". "Думаю, що 22 листопада ввечері всі помаранчеві сили будуть разом на Майдані серед людей", - наголосила вона.
Відповідаючи на питання "Української правди", Мокріді сказала, що цього дня “Наша Україна” не встановлюватиме сцену на Майдані Незалежності. "Я ще раз наголошую, що представники "Нашої України" будуть серед людей. Вони згадають революційні дні 2004 і, напевно, зроблять висновки за останні 2 роки", – сказала вона.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ