Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

“Наша Україна” вимагає відставки уряду – Борис Беcпалий

Кроки уряду на чолі із Віктором Януковичем не витримують жодної критики, тому немає жодних проявів оптимізму щодо подальшого функціонування цього Кабінету Міністрів. Про це “Гал-info” повідомив народний депутат України Борис Беcпалий.
“Сто днів – це не великий термін, аби говорити про ефективність роботи уряду.

Однак попередні кроки Кабінету Міністрів на чолі із Віктором Януковичем насторожують, а витівки із бюджетом нагадують проект формування передвиборного фонду нинішнього прем’єра. Управління державою знаходиться в ручному режимі, що є абсолютно неприпустимо. Водночас, дещо змінився механізм відправки уряду у відставку. До 2006 року, поки політична реформа не вступила в дію, процедура відставки Кабінету Міністрів була чітка і зрозуміла. Сьогодні додались деякі механізми, які передбачають взаємосуперечливі моменти», – сказав Борис Беспалий.
За словами народного обранця, заплутаність процедури відправки уряду у відставку є однією із причин, чому „Наша Україна” вимагає скасувати політичну реформу.
Як повідомляє прес-служба НСНУ, голова програмного комітету „Народного Союзу Наша Україна” Ігор Жданов заявив, що до програмного документу партії внесено ініціювання скасування конституційної реформи, що була ухвалена у грудні 2004 року.
За внесення такого "політичного завдання" до програми партії на 2006-2009 роки члени програмного комітету висловилися майже одностайно.
"Члени програмного комітету одностайно підтримали ідею звернення до Конституційного Суду з метою скасування конституційної реформи 2004 року як такої, що була прийнята з процедурними порушеннями і запропонують з'їзду ухвалити рішення доручити депутатам, членам партії „Народний Союз Наша Україна” звернутися до КС", – наголосив голова комітету.
Крім того, НСНУ розповсюдив заяву, у якій закликає членів уряду Віктора Януковича за результатами їхньої 100-денної діяльності піти у відставку. «Зважаючи на згубність для держави та людей економічної політики нинішнього Кабінету Міністрів вже після 100 днів діяльності, „Народний Союз Наша Україна” закликає членів економічно непрофесійного та непослідовного уряду Віктора Януковича подати у відставку. Досить погіршувати добробут людей!», – сказано у ній.
„Народний Союз Наша Україна” називає 100 днів роботи уряду Януковича 100 днями політики "економічного абсурду" та зради національних інтересів. На думку "нашоукраїнців", "невмотивованими та згубними для економіки держави кроками уряд "відзначився" практично в усіх галузях". Зокрема, вони наголошують на зростанні цін та рівні інфляції, відновленні згідно з проектом Держбюджету у 2007 році податкових пільг для вільних економічних зон, що, на їхню думку, призведе до недонадходження до Державного бюджету близько 20 мільярдів гривень.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ