Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Наше завдання – тримати людей у правильній напрузі, – Тимошенко у Львові

Прошу не звертати увагу на нинішню політизацію процесу навколо епідемії. Наше завдання – тримати людей у правильній напрузі, щоб вони відповідали за своє здоров’я, а ми – надали їм можливість отримати невідкладну допомогу, якщо така потрібна, – заявила прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко 4 листопада у Львові під час наради із керівництвом області.

За словами прем’єра, ситуація з захворюваністю на ГРЗ та грип стабілізується. «Далі від нас залежить, куди піде ця статистика. Думаю, вона піде у правильному напрямку. І ми будемо бачити у найближчий час уповільнення усіх ознак епідемії», – зазначила керівник уряду.

Вона впевнена, що «дуже добре, що ми таким радикальним чином сьогодні налаштували все суспільство, всіх українців на протидію грипу, інфекції». «Ви прекрасно знаєте, які прогнози відносно України давав ВООЗ. Добре, ці прогнози не були оголошені і залишаються тільки на сайтах. Наша з вами свята справа не допустити того, щоб навіть здалека до цих цифр Україна підходила», – додала прем’єр.

«Саме тому, що люди відчувають відповідальність за своє здоров’я, здоров’я близьких, почали застосовувати профілактичні заходи, почали звертатися терміново до лікарів. Це важко для держави – безумовно, бо потік пішов до лікарень. Але це є захист здоров’я. Це є превентивні заходи. Те, що половина областей далеко від епідпорогу – це перемога країни. Можливо, завдяки такій роботі, яку проводять в кожній області, ми зможемо зберегти тисячі і тисячі життів. Це є наше просте завдання», – наголосила Юлія Тимошенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ