Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Наші міністри написали заяви про звільнення вже давно, питання, коли їх звільнять, – до так званої антикризової коаліції - Володимир В’язівський

„З виступу прем’єр-міністра можна зрозуміти, що вони відпрацювали механізм звільнення старих міністрів і одночасно призначенням нових. Те, що сьогодні було звільнено лише двох міністрів (міністра культури Ігоря Ліхового та міністра юстиції Романа Зварича. – Ред.) – це питання до так званої антикризової коаліції, а не до „Нашої України”, – сказав у коментарі «Гал-info» народний депутат України, член фракції „Наша Україна” Володимир В’язівський.
„Щодо відставки ще двох міністрів-„нашоукраїнців” – міністра охорони здоров’я і міністра сім’ї, молоді і спорту, то відповідні заяви про звільнення вони подали вже давно. Питання того, коли це буде винесено на розгляд парламенту, вирішувати антикризовій коаліції. Можливо, цей процес затягується, оскільки в них ще немає заміни на ці посади”, – зазначив нардеп.
Стосовно того, чи зміниться характер роботи «Нашої України» у ВР, Володимир В’язівський зауважив, що «ми вже давно заявили про опозиційність і надалі працюватимемо в опозиції до діючого уряду».  „Хочу лише наголосити на тому, що ми не працюватимемо, як популістська політична сила, а працюватимемо конструктивно і реагуватимемо на порушення з боку уряду і така званої антикризової коаліції”, – додав В’язівський.
Нагадаємо, що сьогодні, 1 листопада, ВР проголосувала за звільнення двох міністрів – міністра юстиції Романа Зварича та міністра культури Ігоря Ліхового. Антикризова коаліція, не зволікаючи, призначила на ці посади своїх представників. А саме – Юрія Богуцького на посаду міністра культури та Олександра Лавриновича на посаду міністра юстиції. За це проголосувало 246 депутатів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ