Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Наскільки мені відомо, на сесії ЛОР не планувався звіт Олійника про кадрові призначення — Лев Захарчишин

«На сьогоднішній день, як мені відомо, не планувалось, що на цій сесії Львівської обласної ради відбудеться звіт голови ЛОДА Петра Олійника про кадрові призначення на Львівщині», -- про це «Гал­-info» повідомив заступник голови Львівської обласної ради Лев Захарчишин.
Він також зазначив, що ідеться також не тільки про кадрові призначення, а й про виконання рішення Львівської обласної ради від 2005 року.
 «Хто б на яких посадах не перебував, їх не можна звільняти просто за будь-яку політичну приналежність. З юридичної точки зору, саме партійна приналежність не є підставою для усунення з посади чиновника», -- сказав Лев Захарчишин. 
«Власне процедура звільнення державного службовця не є простою, тим більше, якщо це не виключна компетенція голови Львівської обласної державної адміністрації. За останньою інформацією, я не чув, щоб на цій сесії була доповідь Петра Олійника», -- додав депутат Львівської обласної ради.
Нагадаємо, ВО «Свобода» вимагала на Президії, щоб на сесію ЛОР було винесено питання -- звіт голови Львівської ОДА Петра Олійника, щодо кадрових призначень на керівні посади у Львівській області та виконання рішень Львівської обласної ради ІV демократичного скликання. Як запевняє ВО «Свобода», досі не усунено з керівних посад Львівщини колишніх "кучмістів", "есдеків" та "заєдистів".
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ