Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Наслідком виходу комуністів з коаліції повинно стати створення нової більшості і відповідно нового уряду – Олег Мандюк

Голова міжфракційного об’єднання „Нашої України” в облраді Олег Мандюк в коментарі „Гал-іnfо” наголосив, що комуністи повинні були б вийти не лише з коаліції, а й з української політики назагал: «Якщо комуністи покинуть коаліцію – як наслідок повинна бути створена нова більшість у парламенті і сформований новий уряд. Якщо ж не буде нової більшості, то парламент автоматично повинен бути розпущений».
 Водночас депутат Львівської обласної ради висловив переконання, що Партія регіонів докладе усіх зусиль для того, аби втримати комуністів в лоні коаліції: «Я переконаний, що регіонали домовлятимуться і йтимуть на будь-які компроміси, аби не допустити виходу комуністів з коаліції, а відтак і її розпуску».
Нагадаємо, фракція комуністів може вийти з антикризової коаліції у зв'язку з ухваленням закону про голодомор. Про це повідомив депутат від КПУ Олександр Голуб. За його словами, на майбутньому пленумі ЦК КПУ 9 грудня може бути поставлене питання про "зміну конфігурації коаліції", а також про зняття Олександра Мороза з посади спікера.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ