Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Безвізовий режим потрібен всім і кожному, - експерт

Експерт FOREX CLUB у Львові Руслан Демус вважає, що безвізовий режим безумовно важливий для кожного громадянина України. А також наголосив на пріоритеті співпраці з Китаєм.

Зокрема, зазначив: «Китай дуже важливий для України у зв'язку з проектом «Шовковий шлях». Адже вже через 10 років Китай планує вкласти 4 трильйонів доларів у ті країни, які братимуть участь у цьому транзиті. Україна вже отримала пропозицію, наразі ведуться переговори, тому це цілком реальний проект.

Також вів пояснив у чому переваги безвізового режиму для кожного українця: «Часто чую думку: навіщо мені безвіз, якщо я і так нікуди їхати не буду. Це хибна думка, бо насправді безвізовий режим потрібен всім і кожному.

Це передусім імідж країни. Адже після того,  як ми отримаємо цей доступ до вільного пересування, інші країни зможуть по-іншому подивитись на нас, переоцінити те, що ми зробили задля того, щоб отримати відкриті кордони», – вважає Руслан Демус.

Щодо того, що дала Україні співпраця з ЄС, зокрема зона вільної торгівлі, експерт дав таку відповідь: «За підсумками минулого року наша частка щодо експорту в ЄС зросла близько на 30%. Цим самим ми перекриває всі мінуси щодо втрати російського ринку. наразі очікуємо зменшення продовольства впродовж наступних років».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ