Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Наступного року ми поїдемо на екскурсію на будівництво стадіону – Олег Синютка

Наступного року на місці будівництва стадіону до «Євро-2012» розпочнуться земляні роботи, які повинні бути завершені до наступної зими. Про це, відповідаючи на запитання „Гал-іnfо”, заявив перший заступник міського голови Олег Синютка.
За словами Синютки, наразі існує два варіанти залучення коштів на будівництво стадіону. Перший: вибір конкурсним способом інвестора, який будуватиме стадіон за власні кошти та комерційні об’єкти; другий: продаж земельної ділянки і будівництво за ці гроші стадіону. В такому разі буде проведено конкурс на будівельника.
Заступник мера стверджує, що департамент економічної політики уже розробив умови конкурсу із залучення інвестора. Процес визначення інвестора триватиме кілька місяців.
„УЄФА дало нам термін до травня-червня наступного року. Але я думаю, що ми це зробимо вже у січні-лютому. Часу на проектування затрачено не буде, оскільки фірми уже прийдуть з готовими проектами. Міська рада зі свого боку надасть їм повне сприяння у підготовці документу. Тому наступного року уже почнуться земляні роботи”, - сказав Синютка.
Він нагадав, що на будівництво стадіону у Львові претендують три інвестори з Швейцарії, Італії та Чехії, а також австрійська будівельна фірма.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ