Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Наступного року на Львівщині планують відкрити 7 дитячих будинків сімейного типу

У 2014 році заплановано відкриття 7 ДБСТ у Львівській області, з яких будівництво 3 об’єктів розпочнеться у 2013 році. Зокрема це в Дрогобицькому, Яворівському районах та м. Золочів, повдіормила прес-служба Львівської ОДА.

Здача їх в експлуатацію відбудеться  в II кварталі 2014 року. Будівництво інших 4 дитячих будинків заплановане на період з червня до жовтня 2014 року, – повідомив начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів ЛОДА Володимир Лаврін.

Окрім цього В.Лаврін зазначив, що в жовтні 2014 року заплановане будівництво дитячого будинку сімейного типу у м. Львів, на вул. Багряного, 33.

 «На виконання соціальних ініціатив Президента України, управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів обласної державної адміністрації проводить роботу щодо будівництва дитячих будинків сімейного типу на території області. Зокрема, у 2013 році здані в експлуатацію 3 ДБСТ  на території Мостиського, Буського та Яворівського районів» – поінформував В.Лаврін.

Також він повідомив, що до кінця 2013 року планується відкриття ще двох дитячих будинків сімейного типу у м. Львів та м. Жидачів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ