Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Наступного сезону в прем’єр-лізі буде 12, а не 16 команд, - Генінсон

Президент УПЛ Володимир Генінсон спростував інформацію, що вже наступного сезону прем'єр-ліга розширить свій склад до 16 клубів. Про це повідомив телеканал «Футбол 1».

«Я здивувався, коли прочитав цю новину. Як я розумію, вона вийшла після засідання ради ліги. Ми там не брали участі, нас туди не запрошували.

Хочу однозначно повторити під запис: є рішення виконкому ФФУ, дирекції, є рішення і голосування всіх клубів - в наступному сезоні буде 12 команд.

Всі однозначно говорять, що лігу потрібно розширювати, але ніхто не говорить, що вже з наступного сезону. У нас вже затверджений обмін між лігами. Плей-офф буде досить гарячий і цікавий.

Про 16 командах я дізнався як і ви, з інтернету. Ні, це неправда, це не обговорюється. Ті люди, які намагаються це вкинути в пресу, хочуть набрати собі вістів або взагалі незрозуміло навіщо це роблять», - сказав Генінсон.

Нагадаємо, що днями на раді ліги представили проект реформи українського чемпіонату в усіх лігах. В ньому пропонували розширити УПЛ до 16 команд вже з наступного сезону. 

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ