Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Війна з Росією

Наступного тижня ВРУ може нарешті визнати Росію агресором

Наступного тижня Верховна Рада України планує розглянути закон про деокупацію українських територій та визнання Росії державою-агресором. Про це під час форуму «Єврорегіон Карпати-Україна» на Львівщині у суботу розповів Голова Верховної Ради України Андрій Парубій. Про це повідомила прес-служба апарату Верховної Ради України.

А. Парубій зазначив, що цей закон достатньо об’ємний: «Є кілька планів на наступний тиждень. Найголовнішим я би назвав закон про деокупацію українських земель і про визнання на законодавчому рівні Російської Федерації агресором. Він досить об’ємний – має понад 700 правок. Думаю, на його розгляд піде більше ніж півтора дні. Попередньо, плануємо розпочати його розгляд у вівторок вранці, або, можливо, в середу розпочати і в четвер завершити».

Голова Українського парламенту також повідомив про інші плани парламентаріїв на наступний тиждень. Зокрема, залишилися два блоки з цього тижня, які не встигли розглянути – це блок щодо ПЕК і блок питань, що стосуються транспорту. «Очевидно, ці два блоки теж буде рекомендовано розглянути наступного тижня. Також низка соціальних питань. Ми почали розгляд питань проти домашнього насильства – розглянули три з них, ще чотири залишаються. Чи зможемо вийти на кадрові питання – не впевнений. Але є надія, що зможемо вийти на кадрові питання наступного тижня», – додав А.Парубій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ