Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Наступними після Сеника, кого попросять затягнути паски, будуть губернатор і міський голова Львова

Найближчим часом Львівська обласна організація Української народної партії планує прийняти звернення до міського голови Львова та голови Львівської обласної державної адміністрації з проханням прийняти низку заходів в рамках подолання наслідків економічної кризи. Про це в коментарі «Гал-info» повідомив голова ЛОО УНП Богдан Козак, зазначаючи, що прийняття заходів буде супроводжуватися гаслом «Купуй українське!».

За словами Козака, першочерговим у зверненні буде прохання щодо обмеження закупівлі імпортних товарів у рамках підтримки вітчизняного споживача.

Стосовно питання скорочення кількості заступників голови Львівської обласної ради Мирослава Сеника, Богдан Козак зауважив, що ця ініціатива має йти в першу чергу від голови облради, адже дозволить зекономити значні кошти, а потім розумно їх розподілити. «Сеник повинен сісти за круглим столом зі своїми заступниками і сказати про потребу «затягнути ремінці», – каже він. – У свою чергу заступники повинні показати, що ніхто не тримається за крісло».


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ