Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Нацбанк не виключає націоналізації "ПриватБанку"

У Національному банку України (НБУ) на даний момент не виключають націоналізації "ПриватБанку". Про це сьогодні, по закінченню закритого засідання парламентського комітету з питань фінансової і банківської діяльності за участю голови Нацбанку Валерії Гонтарєвої заявив голова комітету Сергій Рибалка.

"По "ПриватБанку" ми почули, що як не розвивалася б ситуація, "ПриватБанк" або буде (підконтрольним приватній особі - ред.), або його буде націоналізовано. Є план оздоровлення "ПриватБанку", наскільки власники захочуть вливати гроші",- заявив Рибалка.

Голова комітету також додав, що поки власники банку дотримуються існуючого плану, однак вирішальною точкою стане березень наступного року.

ПриватБанк увійшов до рейтингу найкращих світових банків 2015 року

У свою чергу Олег Серга, пресс-секретар "ПриватБанку", на питання про націоналізацію банку відповів РБК-Україна наступне: "ПриватБанк" стабільно працює, працює з прибутком, виконує всі ключові нормативи діяльності та причин для розмов про його "націоналізацію" немає і бути не може. Це не перша "новина" про націоналізацію банку, яку "ПриватБанк" зустрічає впевненою роботою і новими унікальними технологіями, які сьогодні визнані не тільки в Україні, але і в світі".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чистий прибуток "ПриватБанку" з початку року склав 89,86 млн гривень.

РБК Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ