Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нацгвардія буде використовуватись для охорони будмайданчиків

Між забудовниками столиці, мером Києва Віталієм Кличком та поліцією було підписано меморандум, в якому, зокрема, передбачено, що будкомпанії відмовляться від залучення приватних охоронних компаній та окремих осіб для фізичної (силової) охорони власних будівельних майданчиків на території Києва. Про це йдеться на Інтернет-порталі В.Кличка, передає УНН.

При цьому, за словами начальника Головного управління Національної поліції у м. Києві Андрія Крищенко, у поліції достатньо сил та засобів, аби забезпечити належну охорону об’єктів будівництва.

“У нас достатньо сил. В разі потреби ми залучаємо сили Нацгвардії. Ми ситуацію втримаємо”, — зазначив він.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, за словами О.Балицької,блокування будмайданчиків в столиці сьогодні перетворилося на бізнес.

Також нагадаємо, напередодні столична компанія “Київміськбуду” оголосила страйк через блокування її роботи невідомими особами в одязі з символікою батальйону “Азов”.

До страйку “Київміськбуду” приєдналися 10 компаній — забудовників Києва.

За даними одного з них, “Київміськбуд” — не єдина компанія, яка стала “жертвою” провокації.

“Компанія БЦ „Діамант хол“, на жаль, на власному досвіді знає, як проти добросовісних забудовників влаштовуються провокації та проплачені акції”, — повідомив забудовник.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ