Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Національна рада оголосить конкурс на україномовне радіомовлення

Як повідомили в прес-службі Нацради, 8 грудня ухвалене рішення про затвердження конкурсних умов та оголошення конкурсу на мовлення з використанням 16 вільних радіоканалів в 11 областях України. Відповідне оголошення незабаром буде опубліковане в газеті «Голос України».

На конкурс виставлені частоти з обсягом мовлення 24 години на добу в Підгайцях Волинської області, Нікополі і Павлограді Дніпропетровської області, Бердянську і Мелітополі Запорізької області, Білій Церкві Київської області, Вознесенську Миколаївської області, Лубнах Полтавської області, Жашкові та Умані Черкаської області, Прилуках Чернігівської області, а також в обласних центрах: Кропивницькому, Миколаєві, Полтаві, Сумах і Хмельницькому.

Конкурсними умовами передбачено ведення програм і передач, а також трансляція музичних творів винятково українською мовою, формат мовлення – музичний. Голова Національної ради Юрій Артеменко наголосив, що протягом усього терміну дії ліцензії мовлення має здійснюватися без зміни програмної концепції. Крім того, забороняється ретрансляція програм інших мовників і використання позивних інших мовників.

Заяви на участь у конкурсі прийматимуться із 13 січня 2017 року.

Граничний термін подачі заяв – 13 лютого 2017 року.

Граничний термін підбиття підсумків конкурсу – 14 квітня 2017 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ