Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нацполіція виплатить 200 тис. грн за інформацію, яка допоможе розслідуванню у вбивстві Павла Шеремета

Національна поліція України обіцяє виплатити 200 тис. грн за інформацію, яка допоможе розслідуванню у вбивстві Павла Шеремета. Про це вчора, 26 липня, під час брифінгу повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, передає Департамент комунікації МВС України.

За його словами, масив інформації – величезний, тому провести розслідування за короткий термін неможливо. Крім того, для ефективності розкриття справи залучено низку експертів і фахівців зі Сполучених Штатів Америки, у яких наразі вже є певні висновки.

«Справа розслідується надзвичайно детально і, на мою думку, це одне з найкомпетентніших розслідувань, які ми наразі проводимо. Поліція готова виплатити 200 тисяч гривень за будь-яку інформацію, яка сприятиме розкриттю вбивства Павла Шеремета», – зауважив міністр внутрішніх справ.

Він додав, що сьогодні вже є предметна інформація та певні факти, однак в інтересах слідства вони певний час не оприлюднюватимуться.

«Всі інші коментарі на тлі дуже резонансного та зухвалого вбивства в центрі міста не є коректними. Ані Президент, ані Прем’єр, ані міністр, ані громадські активісти та політики не мають займатися цією справою. Це питання професіоналів, які її розслідують», – сказав Арсен Аваков.

Також очільник відомства додав, що інформація про начебто причетність першого заступника Голови Нацполіції – начальника кримінальної поліції Вадима Трояна до організації незаконного стеження немає жодного стосунку до реальності.

«Були опубліковані абсолютно безпідставні фотографії та вигадані версії. Це є абсолютний фейк», – додав глава МВС.

Нагадаємо, 20 липня  в результаті вибуху машини загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ