Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нацрада нагадує про дедлайн здачі звітів щодо структури власності

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення нагадує телерадіоорганізаціям і провайдерам програмної послуги, що до 31 березня вони мають подати інформацію за 2016 рік про свою структуру власності. Оголошення про це розміщене на сайті Національної ради.

"Просимо врахувати, що звіти про структуру власності, які будуть отримані Національною радою після 31 березня 2017 року, будуть вважатися несвоєчасно поданими", - застерігає регулятор.

У Нацраді також звертають увагу, що за неподання або несвоєчасне подання інформації, передбаченої частиною другою статті 59 (для телерадіоорганізацій) або частиною дев'ятою статті 40 (для провайдерів програмної послуги) Закону України "Про телебачення і радіомовлення", телерадіоорганізація або провайдер програмної послуги сплачує штраф у розмірі 5 відсотків загальної суми ліцензійного збору за всіма ліцензіями, власниками яких є порушник.

Уся необхідна інформація і форми для заповнення розміщені на сайті Національної ради в рубриці "Прозорість медіа-власності".

Як зазначається, суб'єкти інформаційної діяльності повинні подати інформацію за попередній рік про свою структуру власності відповідно до статті 12, частини другої статті 59, частини дев'ятої статті 40 Закону України "Про телебачення і радіомовлення", Порядку подання телерадіоорганізаціями та провайдерами програмної послуги інформації про структуру власності та відповідних форм документів телерадіоорганізацій та провайдерів програмної послуги, що затверджений рішенням Національної ради від 21 січня 2016 року № 2, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 17 лютого 2016 року за № 251/28381.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ