Notice: Undefined index: volyn in /home/galinfo/web/galinfo.com.ua/public_html/lib/custom/mo_news_func.php on line 97
Новини України: Наукова конференція Київщина: історія та сучасність
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Волинь

Наукова конференція «Київщина: історія та сучасність»

6 квітня 2017 р. у приміщенні Київської облдержадміністрації відбулася науково-практична конференція «Київщина: історія та сучасність. До 85-річчя утворення Київської області», яка була організована Державним архівом Київської області

З вітальним словом до присутніх звернулися директор ДАКО Соф’я Каменєва, голова Державної архівної служби України Тетяна Баранова, голова Київської ОДА Олександр Горган, доктор історичних наук, академік НАН України, директор Інституту історії України НАН України Валерій Смолій, доктор історичних наук, директор Інституту української археографії та джерелознавства імені М.С. Грушевського НАН України Георгій Папакін, доктор історичних наук, завідувач кафедри Архівознавства та спеціальних галузей історичної науки Київського національного університету імені Тараса Шевченка, голова Спілки архівістів України Микола Щербак.

Учасники конференції обговорили актуальні питання історії Київщини та проблеми дослідження, збереження історичних, культурних і духовних пам’яток області.

Насамкінець, представники ДАКО повідомили, що з  квітня до грудня 2017 р. по Київській області мандруватиме пересувна виставка копій оригінальних карт з колекції ДАКО. Нині вона перебуває у м. Ірпінь. 16 червня виставка завітає до Макарова.

Раніше ми повідомляли, що на Київщині 30 старовинних мап передали музею.

Макарівські вісті

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ