Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Навальний готовий гарантувати безпеку Путіну під час переходу влади

Російський опозиційний політик Олексій Навальний, який цього тижня оголосив про намір брати участь у виборах президента Росії в 2018 році, заявляє, що готовий гарантувати безпеку Володимиру Путіну і його сім’ї в разі «нормального переходу влади». Про це Навальний заявив в інтерв’ю проекту Радіо Свобода «Настоящее время».

«Я вважаю, що якщо Володимир Путін буде готовий до організації в Росії нормального транзиту влади, зміни влади взагалі, не обов’язково передачі влади мені чи іншому опозиціонеру, а в принципі до початку ротації керівників, то, звичайно, в інтересах усіх, хоча мені особисто таке рішення може і не сподобатися, але в інтересах всіх йому і його сім’ї має бути гарантована безпека», – сказав опозиціонер.

При цьому, як сказав Навальний, «люди типу Чайки (генерального прокурора Росії Юрія Чайки – ред.» є «кримінальними злочинцями», і вони, за словами політика, «постануть перед чесним судом».

Російський опозиціонер Олексій Навальний 13 грудня заявив про намір брати участь у виборах президента Росії в 2018 році.

Він повернув собі право балотуватися в президенти Росії після того, як Верховний суд Росії скасував винесений йому вирок у справі про шахрайство у компанії «Кіровліс». На даний час у цій кримінальній справі проходить повторний судовий розгляд. Навальний не виключає, що йому знову винесуть обвинувальний вирок, щоб позбавити права брати участь в президентських виборах.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ