Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Навчальна граната від ватажка «днр» Захарченка

18 липня ватажок т.з. "днр" Олександр Захарченко здійснив нову правокацію на інформаційному фронті, коли виступив з "історичною" заявою про створення «нової держави, яка є спадкоємицею України» з назвою «Малоросія» і столицею в Донецьку. Про це написала газета "Голос України"
Фото з інтернету

Про новий план фахівця із курячих стегенець щодо «реінтеграції країни» на базі квазіутворень «ДНР»/«ЛНР» відразу заговорили російські ЗМІ.

Це вкидання в інформпростір заступник Голови Верховної Ради України Оксана Сироїд вважає посилом Росії через своїх «рупорів» можливого формату подальших подій. «Треба мати свій план, і для початку його треба озвучити. Але, на жаль, те, що я побачила в Інтернеті, — проект так званого закону про реінтеграцію — нагадує заяви Захарченка. Там зовсім немає здорового глузду, там немає загальної мети, і це теж знецінює державність, знецінює армію», — зазначила вона. Своєю чергою представник України в переговорній групі з врегулювання конфлікту на Донбасі Євген Марчук заявив, що передбачити поведінку президента країни-агресора РФ Володимира Путіна неможливо.

«Я можу вам сказати, що точно відомо про те, що Росія десь половину своїх акцій з військового динамічного характеру перенесла на дії спецслужб безпосередньо на глибинній території України. Навіть смерті й підриви в Києві — це тільки видима частина, публічно-демонстративні акції проти знакових людей, військових», — сказав він у телеефірі.

Цю інформаційну атаку відразу після заяви лідера невизнаної республіки обговорювали не тільки в Україні, а й за кордоном. Така активна реакція на слова маріонетки Кремля свідчить про вдалу операцію російської пропагандистської машини.

Голос України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ