Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Навіщо бойовикам «лнр» 15-річні дівчата-снайпери?

На одній з останній нарад у ватажка самопроголошеної «лнр» І. Плотницького доповідач А. Сорока повідомила про безпосередню участь у бойових діях проти ЗСУ п’ятнадцятирічної дівчини-снайпера.

«П’ятнадцятирічна дівчина-снайпер загинула. За життя вона вирішила взяти прізвище батька. Мати її виїхала на територію України», – заявила Сорока під час наради.

Нагадаю, 10 вересня 2016 року аналітичний відділ ГІ «Права Справа» повідомив про те, що на території колишнього Луганського вищого військового авіаційного училища штурманів російськими кураторами створено тренувальний табір, в якому місцеві бойовики проходять підготовку для участі у диверсійній діяльності на території України.

Окремий курс навчання проходить так званий снайперський підрозділ, який налічує до двадцяти «курсантів». За інформацією місцевих джерел ГІ «Права Справа», серед «курсантів» снайперського підрозділу є жінки.

Після оприлюднення інформації аналітичного відділу ГІ «Права Справа», командування «народної міліції» самопроголошеної «лнр» підтвердило наявність у лавах «окремого гвардійського розвідувального батальйону» дванадцяти військових розвідниць.

23 лютого 2017 року, до дня «захисника Вітчизни», «за старанність проявлену при виконанні військового обов'язку, особисту дисциплінованість, вірність військовим традиціям і досягнуті позитивні результати в службовій діяльності», 12 військовослужбовців- жінок «окремого гвардійського розвідувального батальйону народної міліції ЛНР» були представлені до різних форм заохочення.

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ «Права Справа», бойову і професійну підготовку снайпери-жінки тренувального табору проходять на території колишнього Луганського летовища.

Співголова ГІ «Права Справа» Дмитро Снєгирьов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ