Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура  |  Здоров'я

Найкращі практики місцевого самоврядування – семінар у Львові

Сьогодні, 13 червня, у Львові проходить семінар для управлінців з усієї України під назвою «Найкращі практики місцевого самоврядування у сфері стимулювання економічної активності». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначив під час відкриття міський голова Львова Андрій Садовий, мета таких заходів – поділитися власним досвідом та ознайомитися із вдалими механізмами діяльності інших громад.

 «Сьогодні до Львова приїхало дуже багато управлінців з цілої України. Наше завдання – вчитися працювати разом. Львів має декілька мудрих практик, якими ми хочемо поділитися з колегами. Також ми хочемо почути мудрі думки ззовні. Окрім цього, сьогодні до Львова приїхав пан Попеску, який є радником уряду, тож він також ділитиметься цікавим досвідом. Львів узагалі останнім часом став своєрідним майданчиком для дискусій, місцем зустрічей – коли з багатьох міст України, з багатьох країн світу люди приїжджають до Львова і, враховуючи атмосферу міста, разом працюють, вчаться, обмінюються інформацією. Це дуже вигідно для львів’ян, адже коли мудрі люди є тут, то ти сам можеш прийти і повчитися. Це дуже вигідно для наших університетів, тому що на такі семінари й форуми ми часто запрошуємо студентів та викладачів, щоб вони переймали цей практичний досвід», – зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, семінар організовано для  обміну досвідом та ознайомлення з найкращими практиками місцевого самоврядування в Україні, а також обговорення актуальних питань реформи місцевого самоврядування і децентралізації влади. Серед учасників – представники Міністерства регіонального розвитку та житлово-комунального господарства України, представники всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, експерти Ради Європи, учасники другого туру Конкурсу «Найкращі практики місцевого самоврядування» 2015 року за темою «Стимулювання економічної активності, створення робочих місць» та представники органів місцевого самоврядування Львівщини.

Захід організовано в рамках Програми Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» у співпраці з Міністерством регіонального розвитку та житлово-комунального господарства України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ