Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Найцінніше, що є на залізниці – її працівники – Панькевич

Голова Львівської обласної ради Олег Панькевич від імені депутатів Львівської обласної ради, громади Львівщини та від себе особисто привітав залізничників з професійним святом та з нагоди 150-ліття Львівської залізниці, повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

«Львівська магістраль – одна з найстаріших залізниць України, - йдеться у привітанні. - 4 листопада залізничники України відзначають своє професійне свято. І саме 4 листопада 1861 року – 150 років тому – до Львова прибув перший потяг, який називався “Ярославом”. Цю подію очікували з радістю і нетерпінням, адже Львівська залізниця безпосередньо з'єднала Львів з цілою мережею європейських залізниць; за допомогою залізничних шляхів Східна Галичина поєдналася з Європою.

Сьогодні роль і значення залізниці зростає ще більше – вона сполучає українські землі, сполучає Україну зі світом. Залізниця має також і стратегічне значення для держави. Це один з найефективніших і найпотужніших видів транспорту. Вона є рушієм економіки, вагомим засобом політики, вона є індикатором безпеки держави.

Важливим центром у транспортних перевезеннях мiж Сходом та Захiдною Європою є Львiвська залiзниця, оскільки межує з Польщею, Угорщиною, Румунією, Словаччиною. Це спонукає не лише до полiпшення органiзацiї перевезень, але й до вiдкриття нових прикордонних переходiв.

Та найцінніше, що є на залізниці – це її працівники. Робота залізничника вимагає високої відповідальності і справжнього професіоналізму.

Львівська обласна рада висловлює вам вдячність за вашу жертовну, мужню та нелегку працю.

Бажаємо всім працівникам і ветеранам Львівської залізниці та й залізниць України загалом, їх рідним і близьким – здоров'я, благополуччя, наснаги і успіхів!»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ