Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Не варто зчиняти галас, Податковий кодекс прийматимуть навесні – Кость Бондаренко

«Податковий кодекс буде прийнятий навесні, тому не варто зчиняти зайвий галас з цього приводу", - про це сьогодні, 16 листопада, в коментарі Гал-інфо повідомив політолог, заступник голови партії «Сильна Україна» Костянтин Бондаренко.

«Особисто я вважаю, що Податковий кодекс повинен бути прийнятий, адже він принесе тільки позитив для економіки, а для українського суспільства це буде плюсом. Опозиція намагається пропіаритися за рахунок цього Кодексу. Відтак, з боку опозиційних сил ми спостерігаємо суцільні спекуляції та нав’язування одних лише негативів. А це не правильно. Я переконаний, що новий Податковий кодекс принесе суттєві зрушення в українську економіку», - заявив Кость Бондаренко.

Стосовно ж можливості впливу цього Кодексу на рейтинг Президента Віктора Януковича, політолог сказав таке: «Після того, як Податковий кодекс запрацює, рейтинг Президента та його команди піде тільки вгору. Ті фантомні страхи опозиції розвіються, коли Кодекс почне реально сприяти в українській економіці. Натомість після такого успіху в рейтингах втратить опозиція».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ