Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Не впускайте до хати невідомих – вас обдурять та обкрадуть

28 листопада, у Тернополі псевдопрацівник соціальної служби прибрала до рук усі ювелірні вироби пенсіонерки. Про це повідомив сектор комунікації Нацполіції Тернопільської області.

Отож, вирушаючи в обідню пору в магазин, пенсіонерка на сходовій клітці зустріла незнайомку. Дівчина представилася працівником соцслужби та спитала, чи бува старенька не має статус учасника бойових дій, бо саме таким людям вони надаватимуть грошову допомогу. Пенсіонерка підтвердила, що має такий статус, а незнайомка запропонувала піднятися до квартири аби заповнити списки на отримання допомоги до свят.

Вдома господиня показала шахрайці необхідні документи, а гостя, записавши дані, попросила напитися води. І допоки старенька набирала воду, зловмисниця швидко обнишпорила кімнату та знайшла у серванті золоті і срібні прикраси. Злодійка викрала усі каблучки та сережки, напилася води і покинула помешкання. А бідолашна старенька лише увечері помітила пропажу і повідомила про це поліцію.

Правоохоронці закликають місцевих мешканців не бути такими довірливими та не впускати до свого помешкання незнайомців. Також радять розповісти про подібні афери стареньким родичам та сусідам, адже саме люди похилого найчастіше потрапляють на гачок шахраїв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ