Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Нехай вороги втруть соплі - цього разу криваві, - Аміна Окуєва

Боєць-доброволець, учасниця російсько-української війни Аміна Окуєва на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук розповіла, що стан її чоловіка Адама Осмаєва важкий, але стабільний.

Жінка повідомила, що наразі поки ніякої допомоги, крім молитов, не потрібно.

«Головна мораль всього, що сталося для мене особисто така: наші життя і смерті лише в Руках Всевишнього. А всім побратимам ще раз хочу нагадати знайому всім бійцям істину: в екстремальній ситуації у нас залишаються тільки ті навички, які були відпрацьовані до автоматизму. Ми теж вас любимо. А вороги нехай втруть соплі - цього разу криваві!», - написала Аміна Окуєва.

Раніше вона на своїй сторінці у Фейсбуці написала, що стан її чоловіка Адама Осмаєва стабільний.

«За Милості Всевишнього все гаразд. Стан Адама важкий, але стабільний. Кілер зупинений мною з нагородної зброї», - повідомила Аміна Окуєва.

Поліція: На Подолі намагалися вбити подружжя добровольців

Нагадаємо, що учора, 1 червня, на Подолі у Києві стріляли у колишніх бійців-добровольців Аміну Окуєву та її чоловіка Адама Осмаєва. Кілер представився іноземним журналістом з видання La Monde. Коли сів у автомобіль подружжя, то спробував вбити екс-бійця полку «Київ» Аміну Окуєву та її чоловіка Адама Осмаєва, які фактично з перших днів агресії стали на захист України у лавах добровольчих батальйонів.

Аміна Окуєва із нагородного пістолета знешкодила нападника.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ