Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Немає доказів, що скинуте на Київщині сміття зі Львова, - ЛМР

Позиція Львівської міської ради залишається принциповою – усі, хто здійснює скиди сміття поза межами полігонів, поза межами укладених договорів, мають бути притягнені до відповідальності найсуворішим чином. про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначили у прес-службі, сьогодні, 21 травня, в медіа була поширена інформація про скидання нібито львівського сміття у селі Підгірці Обухівського району Київської області. Заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак попросив правоохоронні органи надати більше інформації і застосувати до порушників найсуворіше покарання.

«Зараз говорити, що це сміття зі Львова, не можна. Коли я побачив цю інформацію, одразу зідзвонився з правоохоронними органами і попросив, якщо є якісь оперативні дані, номери машин, чи з ким з перевізників вони співпрацювали, щоб таку інформацію нам надали і ми будемо діяти дуже жорстко. Також наголосив, що таких осіб треба притягати до відповідальності.

Якщо буде встановлено свідомий зв'язок між львівськими перевізниками і цими агентами, які скинули сміття поза межами полігону, до львівських перевізників будуть застосовані жорсткі міри, шляхом розірвання договору», - розповів Сергій Бабак.

Наразі ж зауважили в ЛМР,  інформація, що сміття, яке скинули у Київській області, саме зі Львова – не підтверджена.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ