Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Нетверезу львів'янку можуть позбавити прав на 10 років

Нетверезому водію загрожує 40 800 гривень штрафу та позбавлення права керування на 10 років. Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції Львова на Фейсбук.

Сьогодні, 26 грудня, на вулиці Хвильового, патрульні помітили автомобіль Peugeot 107 червоного кольору, який невпевнено маневрував. У нього не працювала підсвітка номерного знаку.

Інспектори вирішили зупинити транспортний засіб. За кермом знаходилась 27-ми річна жінка з ознаками стану алкогольного сп’яніння. Вона відмовилась пред’явити документи. 

Патрульні з’ясували, що її вже двічі притягали до відповідальності за керування транспортним засобом напідпитку і вона позбавлена водійського посвідчення. Вони запропонували їй пройти тест, проте вона відмовилась. На жінку склали протокол за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння втретє за рік та постанову за відсутність документів. Відповідальність за таке правопорушення згідно ч.3 ст.130 , а саме за керування особою двічі впродовж року транспортним засобом у стані сп‘яніння, за рішення суду – штраф 40 800 гривень та позбавлення прав на 10 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ