Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Невідомі в камуфляжі влаштували погром на Одеській митниці: 20 затриманих

Співробітники Малиновського відділу поліції Одеси припинили у вівторок погром на Одеській митниці і затримали причетних до нього 20 осіб, одягнених у камуфляжну форму. Про це повідомляє відділ комунікацій Одеського главку поліції.

"Приблизно о 10 год. 40 хв. група людей в кількості 20 осіб, одягнених у камуфляжну форму, увірвалася в приміщення адміністративної будівлі Одеської митниці за адресою: м. Одеса, вул. Гайдара, 21 а. При цьому невстановлені особи, завдавши тілесних ушкоджень охоронцю, проникли на другий поверх будівлі, де розгромили один з кабінетів", - зазначили в поліції.

На місце події негайно прибули співробітники ГУНП в Одеській області й перешкодили розвитку конфлікту та порушень громадської безпеки.

Усіх зловмисників доставлено до Малиновського відділу поліції. Наразі встановлюються особи правопорушників та обставини події.

"Поки що надати коментар з приводу причин та обставин події ми не готові", - повідомили кореспонденту Укрінформу у відділі комунікацій главку поліції.

Як повідомлялося, 17 листопада голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров призначив Олексія Василенка виконувачем обов'язків керівника Одеської митниці ДФСУ.

Керівник Одеської митниці Юлія Марушевська та її заступник Семен Кривонос подали заяви про звільнення з посад 14 листопада.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ