Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Незважаючи на заборону Додона, військові з Молдови прибули на Львівщину

Незважаючи на заборону президента Молдови Ігоря Додона, військовослужбовці ЗС Республіки Молдова приїхали до України на навчання Rapid Trident 2017. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив прес-офіцер Антон Миронович.

«Військовослужбовці ЗС Республіки Молдова, котрі беруть участь у навчанні "Репід Трайдент - 2017", успішно прибули до Міжнародного центру миротворчості та безпеки, що на Львівщині! Висновки робіть самі», - написав Антон Миронович.

Нагадаємо, що раніше питання участі у навчаннях військовослужбовці ЗС Республіки Молдова було під питанням через заборону президент Молдови Ігоря Додона.

Незважаючи на заборону прем'єр-міністр Молдови Павел Філіп разом із міністрами знайшов можливість обійти заборону президента та відправити миротворчий контингент на навчання в Україну.

Додамо, що контингент складається з 57 військовослужбовців.

Наймасштабніші військові навчання Rapid Trident 2017 вібдуватимуться у Міжнародному миротворчому центрі на Львівщині з 7 по 23 вересня. Додамо, що в рамках програми «Партнерство заради миру» молдовські військовослужбовці беруть участь в цих навчаннях з 1996 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ