Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Нібито слова Ющенка про відсутність переговорів між БЮТ та НУ-НС — це чергова провокація з метою дестабілізації суспільства — Ксенія Ляпіна

«Оприлюднення сьогодні в різних Інтернет-виданнях інформації з посиланням на Президента України Віктора Ющенка про відсутність переговорного процесу між лідерами НУ — НС та БЮТу є чистої води провокацією», — так вважає кандидат у народні депутати від Блоку, №8 виборчого списку Ксенія Ляпіна. Про це вона повідомила у коментарі «Гал-info».
«Це суто провокативні речі, які навіть не варто коментувати. Таку інформацію можна прокоментувати так: «Баба бабі сказала». Посилання на джерело цієї інформації є дуже сумнівним, хтось чув розмову, можливо, добре не чув і не так зрозумів Президента держави. Це – чергова провокація проти нашої політичної сили, щоб дати недостовірну інформацію суспільству під виглядом дійсного факту з метою дестабілізації та дезінформування. Ми вже втомилися коментувати такі провокаційні чутки, які поширюються у суспільстві тими людьми, які не хочуть створення демократичної коаліції. Сьогодні, на щастя, Партія регіонів уже подала усі документи у Центральну виборчу комісію, і ми ще на крок наблизилися до першого засідання Верховної Ради України 6 скликання. І вже там, на першому пленарному засіданні при голосуванні все стане зрозуміло і усе суспільство переконається, що демократична коаліція створена і у нас все в порядку. Поширення таких заяв для когось є просто бізнесом, для когось — банальним піаром, але це все дуже несерйозно», — сказала вона.
«Народ все частіше називає усіх політиків клоунами, і це все через подібні заяви», — додала вона.
Нагадаємо, сьогодні на Інтернет-ресурсах з’явилася інформація із посиланням на неофіційну розмову Віктора Ющенка та Анатолія Гриценка, де Президент України зазначив, що Саакашвілі в Грузії швидше виграє дострокові вибори, аніж Україна отримає нового прем’єр-міністра.
Нібито Президент Віктор Ющенко в неформальній бесіді зізнався, що його спроби налагодити діалог у переговорах по створенню коаліції між блоком «Наша Україна – Народна самооборона» і боком Юлії Тимошенко не увінчалися успіхом.
Коментуючи хід переговорів між НУ-НС і БЮТ, Ющенко зазначив: "Немає ніякого діалогу, немає! Навіть спроби немає. Просто конфлікт, і все. Одна конфліктність!».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ