Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ніхто не збирався виселяти мешканців гуртожитку на вул. Зеленій, 208 – Володимир Петрус

Люди, які проживають на законних підставах в будинку на вул. Зеленій, 208, є приписані, а дітей прописати в цей гуртожиток не можна, тому що він має статус – для неодружених,  – про це сказав голова правління ВАТ „Львівського меблевого комбінату” Володимир Петрус.
За його словами, приміщення будинку не відповідають санітарним нормам, щоб проживати із сім’ями. Причина сьогоднішньої акції протесту – отримати у власність кімнати у гуртожитку. Майновий комплекс належить підприємству ВАТ „Львівський меблевий комбінат”, тому приватизувати будинок неможливо.
 „Питання про виселення ніхто не ставив і те, що вони тут стоять – результат бездіяльності органів місцевого самоврядування, – сказав Володимир Петрус. А питання, щоб поміняти статус коридорного типу гуртожитку на сімейний, не ставилося”.
 Нагадаємо, що сьогодні понад 100 мешканців гуртожитків на вул. Зеленій, 206, 208 біля Заводу фрезерних верстатів перекрили проїзну дорогу на вулиці Зеленій. Мешканці гуртожитків вимагають припинити виселення і переселення жителів гуртожитку, з’ясувати питання щодо будинку в цілому, згідно з актом здачі будинку в експлуатацію встановити номер будинку №206, або залишити незмінним №208 згідно з пропискою, а також зареєструвати дітей, які проживають по вулиці Зеленій, 208.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ