Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Німеччина запроваджує тимчасовий контроль на кордоні

Німеччина вводить тимчасовий прикордонний контроль у зв'язку з майбутнім самітом "Великої двадцятки". Про це повідомляє кореспондент Укрінформу з посиланням на Міністерство внутрішніх справ ФРН.

«У зв'язку з підвищеними вимогами до безпеки з нагоди зустрічі глав держав і урядів G20 7-8 липня 2017 року в Гамбурзі починаємо сьогодні (12 червня), за розпорядженням федерального міністра внутрішніх справ Томаса де Мезьєра, контроль на німецькій ділянці внутрішнього шенгенського кордону», - йдеться в повідомленні міністерства.

Де Мезьєр зазначив, що для нього безпека саміту - головний пріоритет. "Проект узгоджений з нашими партнерами в Європі, правилами і Європейською комісією", - сказав він.

Прикордонний контроль на сухопутному, повітряному і морському сполученні вводиться на період з 12 червня по 11 липня 2017 року залежно від ситуації та в міру необхідності, він буде вибірковим і гнучким. Прикордонні органи повинні запобігти появі в країні потенційних злочинців і сприяти безпроблемному перебігу саміту.

Всім тим, хто подорожує, радять не забувати документи.

Як відомо, Німеччина і раніше вводила подібні обмеження в зв'язку з великими міжнародними заходами.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ