Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Німеччині цікава співпраця з Львівщиною

Сьогодні, 22 лютого, у Львові розпочала роботу конференція "Розвиток Німецько-української економічної співпраці в Західній Україні", яка має на меті залучення нових інвестицій на Львівщину. Це перший в України презентаційний захід Німецько-Української Палати для поглиблення співпраці із представниками регіонів. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Участь у конференції взяли голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, Президент Німецько-Української промислово-торговельної палати Андреас Лір, голова правління Німецько-Української промислово-торговельної палати Александер Маркус, Президент Львівської торгово-промислової палати Дмитро Афтанас, а також представники  українських підприємств та виробники, які мають зацікавленість у співпраці з Німеччиною.

За словами Олега Синютки, такі заходи сприятимуть налагодженню співробітництва між представниками органів державної влади та компаніями, покращенню бізнес-клімату на Львівщині, а також дозволять налагодити контакти між німецькими та українськими підприємцями на місцях та долучитися до розвитку взаємовигідного співробітництва.

"На Львівщині німецькі компанії успішно працюють та швидко розвиваються. Те, що ми сьогодні маємо велику кількість інвесторів, які вибирають Львівщину для своїх інвестицій, є дуже важливим. Тому ми проводимо постійну роботу із усунення будь-яких адміністративних перешкод для ведення бізнесу. Наша область є безпечним регіоном для проведення економічної діяльності, як і усі країни східної Європи, і ведення бізнесу на Львівщині керується виключно європейськими правилами та нормами", - зазначив голова ЛОДА Олег Синютка.

У межах заходу організатори спільно з українськими підприємствами, зацікавленими у співпраці з Німеччиною, ознайомились прикладами із німецько-українських економічних відносин, із інвестиційними можливостями Львівської області, а також діяльністю Німецько-Української та Львівської промислово-торговельних палат. Окрім того, зацікавлені підприємці мали змогу перейняти досвід співпраці з німецькими партнерами.

Зазначимо, що організатори конференції – Львівська торгово-промислова палата у співпраці із Львівською державною обласною адміністрацією.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ