Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Німецька фірма “Berlinwasser International” хоче покращити водопостачання Дрогобича, Трускавця, Борислава та Стебника

Німецька фірма “Berlinwasser International” обіцяє вирішити всі проблеми водопостачання Дрогобиччини та покращити водопостачання Дрогобича, Трускавця, Борислава та Стебника, - про це „Гал-іnfo” повідомив голова тимчасової депутатської комісії з вивчення інвестиційних пропозицій Микола Походжак.
За його словами, німецька фірма “Berlinwasser International” хоче вкласти 51 млн євро в проект покращення водопостачання чотирьох міст. Берлінська фірма бере на себе зобов’язання досягти рівня сервісу якісного водопостачання. Для цього потрібно повністю замінити мережу водопостачання.

Наразі тимчасова депутатська комісія лише вивчає усі пропозиції проекту від німецької фірми.
„Після модернізації мережі водопостачання Дрогобича, Трускавця, Борислава та Стебника тарифи на воду зростуть”, – сказав голова тимчасової депутатської комісії.
Нагадаємо, що 21 листопада в Дрогобицькій ратуші відбулася зустріч тимчасової депутатської комісії з вивчення інвестиційних пропозицій фірми “Berlinwasser International” з представниками цієї фірми стосовно проекту якісного водопостачання Дрогобича, Трускавця, Борислава та Стебника. Керівник розвитку проектів у східній Європі Хорст Вельцель ознайомив присутніх зі специфікою запропонованого проекту компанії, яка успішно працює в країнах Центральної та Південно-Східної Європи, Азії, Латинської Америки, Африки.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ