Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Німецькі авіалінії „Люфтганза” пропонують квитки зі Львова до Мюнхена за 99 доларів

У березні німецькі авіалінії Люфтганза відкрили нове авіасполучення Львів-Мюнхен. Львів – третє українське місто, що співпрацює з авіакомпанією разом із Києвом та Донецьком. Про це сьогодні, 30 квітня, під час прес-конференції повідомив віце-президент Люфтганзи з продаж і сервісу в Європі Карстен Бенц.
Авіасполучення Львів-Мюнхен – одна з найбільших інвестицій Люфтганзи цьогоріч. „В ці складні часи ми відчуваємо себе впевненими і гнучкими. Тому і надалі плануємо вкладати інвестиції в нові технології, нові сполучення”, – зазначив Карстен Бенц.

З нагоди відкриття нового авіасполучення ціни на авіаквитки зі Львова до Мюнхена запропоновано найнижчі – 99 доларів США. „Сполучаємо Львів із Мюнхеном, або через Мюнхен з іншими країнами світу: усього на 208 напрямків”, – наголосив Бенц.

За його словами, польоти 2009-го забезпечуватимуть 50 літаків.

Тільки українських авіарейсів Люфтганза обслуговує 49 в тиждень. „На українському ринку існує попит на діяльність нашої компанії. Отож, ми оптимістично налаштовані щодо свого майбутнього в Україні”, – розповів Бенц і додав, що 2008 року Люфтганза перевезла понад 350 тис. пасажирів, що на 20% більше, ніж 2007-го.

„Компанія пишається двома речами: брендом, за яким довіра з боку клієнтів, безпека та новації, та людьми”, – зауважив Карстен Бенц.

Довідка.
Люфтганза вперше запустила свою лінію у столиці України в 1991 році.
Сьогодні компанія пропонує 49 польотів щотижня з України в Німеччину: з Києва до Мюнхена (14), Франкфурта (14), Дюссельдорфа (14), до Мюнхена зі Львова (7) та Донецька (7).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ