Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Німецькі благодійники купили меблі для реабілітаційного центру «Джерело» у Львові

1/3
Як повідомив прес-центр ЛМР, навчально-реабілітаційний центр «Джерело» у Львові отримав благодійну допомогу від німецької урядової компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Відтак, вже найближчим часом два класи садка-школи Центру отримають нові меблі.

Як повідомили у центрі «Джерело», декілька місяців тому отримали благодійну допомогу в розмірі 40 тис. грн. від співробітників німецької урядової компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, які ініціювали добровільний збір коштів серед колективу. За ці кошти було придбано 10 спеціальних крісел, в яких регулюється висота та є додаткові фіксатори. І вже найближчим часом два класи садка-школи Центру отримають нові меблі.

Нагадаємо, навчально-реабілітаційний центр «Джерело» заснований в 1993 році з ініціативи батьків дітей з особливими потребами та волонтерів з Канади. За 23 роки роботи Центру допомогу отримали близько 5 000 дітей та молоді, віком від кількох тижнів до 35 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ