Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт  |  Надзвичайні події

НОК України провів дитячий турнір на контрольованій терористами території

15 Листопада Донецьк зібрав кращих легкоатлетів на турнір Олімпійської чемпіонки Надії Ткаченко, - сайт Національного олімпійського комітету України.

"Двері манежу «Донецьк» гостинно відкрилися для учасників традиційного легкоатлетичного турніру на честь Олімпійської чемпіонки Надії Ткаченко.


«Стало доброю традицією проводити змагання на призи наших Олімпійських чемпіонів та призерів. Це дозволяє подивитися на наші спортивні резерви, виявити їх підготовленість до великих стартів. Ми хочемо, щоб кожен з вас досяг високих спортивних результатів на цих змаганнях і в перспективі, став видатним спортсменом, схожий на нашу Надію Володимирівну», - зазначив під час відкриття голова Донецького відділення Національного олімпійського комітету України Анатолій Кучеров.

У турнірі взяли участь понад 150 юнаків та дівчат 1997 р.н. і молодше, які змагалися в бігу на 60, 300, 600, 1000 м., 60 м, з/б, стрибках у довжину, висоту, з жердиною, штовханні ядра та п’ятиборстві." - , інформація з сайту Національного олімпійського комітету України.

Нам вдалося знайти фотографії з турніру які не ввійшли в офіційне відображення події на сайті НОК.





Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ