Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Нова Галичина» відкриває громадську приймальню та телефонну лінію для звернень мешканців Львівщини

Депутатська група «Нова Галичина» має у планах відкриття громадської приймальні депутатів обласної ради для мешканців Львівщини, які будуть висловлювати побажання депутатській групі, щодо проблем, які потребують вирішення у Львівській обласній раді. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив депутат Львівської обласної ради Андрій Рожнятовський.
Своєю чергою депутат ЛОР, заступник голови Львівської ОДА Тарас Батенко відповідаючи на запитання, звідки будуть братися кошти на фінансування громадської приймальні та телефонної лінії зазначив: «Телефон не потребує багато затрат коштів. Приміщення для громадської приймальні уточнюється і за тиждень буде повідомлено про його місце відкриття», — сказав Тарас Батенко.
Нагадаємо, на сесії ЛОР 30 числа було оголошено про створення нового міжфракційного об’єднання «Нова Галичина». У нову міжфракційну депутатську групу входять такі депутати ЛОР: Олег Немчінов, Андрій Рожнятовський, Тарас Батенко, Емілія Подляшецька, Юрій Візняк, Тарас Керницький, Василь Пазиняк, Олег Паска і Михайло Хвойницький. На наступний сесійний день у міжфракційцне об’єднання також увійшли Дем’ян Малярчук та Олег Макар.
Створення депутатської групи „Нова Галичина” мотивується тим, що Львівщина в цілому повинна продемонструвати більш динамічний поступ у транскордонній співпраці, інвестиційній привабливості краю, розвитку наукового потенціалу, працею над збереженням пам’ятнико-архітектурної спадщини із залученням ринкових механізмів та світової практики, опікою над малозахищеними сім’ями та дітьми-сиротами, а також підтримкою молодіжних та культурно-мистецьких проектів та ініціатив.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ