Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Нова ВРУ внесе чіткість у законодавство щодо кількості заступників голови облради — Микола Горинь

«Питання про кількість заступників голови Львівської обласної ради вже неодноразово піднімалося на сесії Львівської обласної ради. Намір пана Сендака подавати звернення до прокурора області — це черговий виток та намагання вплинути на ситуацію в області, коли проходять зміни у державному керівництві загалом», — зазначив «Гал-info» заступник голови Львівської обласної ради Микола Горинь, коментуючи намір депутата-БЮТівця Михайла Сендака подати на наступній сесії ЛОР звернення до прокурора області щодо кількості заступників голови Львівської обласної ради.
«На сесії буде прийнято рішення про заступників, і ми будемо його виконувати. Хочу зазначити, що у самого Сендака було три заступники, якщо він про це забув, й він сам не дивився, що їх у нього забагато. Вся проблема у тому, що законом про місцеве самоврядування чітко не визначено кількість заступників голови обласних рад. Це питання уже розглядалося у прокуратурі і буде розглядатися на сесії нової Верховної Ради України, яка внесе чіткість у законодавство», — зазначив Горинь.
Нагадаємо, депутат Львівської обласної ради Михайло Сендак вимагає звільнення двох із трьох заступників голови Львівської облради, мотивуючи це прямим порушення закону України про місцеве самоврядування.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ