Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Новодворська вітає перемогу «Свободи» і «найрозумнішої людини» Ірини Фаріон (Відео)

Ветеран антирадянського руху Валерія Новодворська заявила, що вітає перемогу української націоналістичної партії «Свобода» на виборах до Верховної Ради України. Про це Новодворська заявила у відеозверненні, опублікованому на своєму персональному блозі.

Вона, зокрема, висловила задоволення з приводу проходження до нового парламенту львівського депутата Ірини Фаріон.

«Для мене організація «Свобода» Олега Тягнибока здебільшого пов'язана з Іриною Фаріон - найрозумнішою людиною, твердою, філологом. Вона не тільки спадкоємець традиційної УПА, вона - не просто «западенец», а «западник». Вперше вони потрапляють в Раду. Захід, нарешті, став захищатися і пішов на Схід. Дай Бог йому дійти до самих російських кордонів, щоб була подолана подвійність України, що виникла ще за часів монгольського ярма, коли Москва з Східною Україною стали частиною Орди, а Західна - була під впливом Польщі», - заявила Новодворська.

«Мене абсолютно не лякає «Свобода». Так, у них погана економічна програма. Але ніхто з їхнього середовища не буде вербувати міністрів в економічну частину уряду. Там є пан Яценюк, у нього багато фахівців, вони розберуться», - додала Новодворська.

На її думку, «Свобода» - це «щеплення проти червоної зарази», «вони намагаються позбутися радянського минулого», «не забули, як цілими ешелонами вивозили українців», «вони чинили опір до 1956 року».

«Я бачила їх газети з тризубом на обкладинці. Це - надійні люди. Вони вміють ненавидіти, у них є переконання. У Раді вони не завадять. Партії регіонів буде там дуже незатишно. Не треба лякатися. Це - добре», - резюмувала Новодворська.

Новий регіон

Відео з youtube користувача

Фото:tsn.ua, farion.info.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ