Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Новопризначений голова ДПА у Львівській області не планує кадрових ротацій

Новопризначений голова ДПА у Львівській області Костянтин Зінкевич не планує кадрових ротацій у своєму відомстві. Про це він повідомив під час брифінгу для журналістів після свого представлення.
 „Зміни у роботі Львівської податкової необхідні, однак насамперед зміни у підходах до роботи, а не кадрові ротації. Найближчим часом ми розберемося з причинами певних проблем, які є. Що ж стосується кадрових питань, то зміна кадрів для мене не є самоціль. Звичайно, ми будемо аналізувати і дивитися, однак ще раз наголошую, що такої самоцілі нема”, – сказав Зінкевич.
За його словами, максимально виконуватиметься завдання боротьби із корупцією.
„Я глибоко переконаний, що надходження до бюджету йде не від податкової, а від підприємців, а тому відносини з ними повинні бути насамперед партнерськими”, – сказав Зінкевич.
Що ж до закидів певних політичних сил про незаконне призначення його на посаду, то Зінкевич прокоментував: „Не варто говорити – незаконно чи законно мене призначили, бо це пріоритет керівництва ДПА України. Ситуація на Львівщині за економічними показниками не найкраща”.

Нагадаємо, як стало відомо "Гал-іnfо" з поінформованих джерел, Віталій Хилюк зараз перебуває на лікарняному і його звільнення відбулося з порушенням чинного законодавства. На представленні новопризначеного керівника податкової не було жодного представника влади, окрім представників силових органів. Окрім того, фракція „Нашої України” у Львівській обласній раді ініціює позачергове засідання сесії облради, яка розглядатиме питання призначення нового голови ДПА у Львівській області Костянтина Зінкевича. Попередньої згоди про проведення сесії вже досягнуто із фракцією УНП. Відповідні запити було надіслано також фракціям „Пори” і БЮТу, від яких зараз чекають відповідей.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ