Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нових загорань в Грибовичах немає, тривають пошукові роботи

За інформацією ГУ ДСНС України у Львівській області 16 червня нових вогнищ пожежі на території Грибовицького сміттєзвалища не зафіксовано, повідомили в департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Підрозділи ГУ ДСНС України у Львівській області перебувають в черговому режимі, проводиться спостереження за пожежною обстановкою схилу сміттєзвалища, а також: тривають пошукові роботи зниклого Бутіна О.З. (задіяно 2 екскаватори та  8 чол. (від ДСНС); пересипано сміття орієнтовно 3600 м3.

Роботи по засипанню схилу сміттєзвалища ґрунтом тимчасово зупинено у зв'язку із небезпекою роботи бульдозерів на схилі сміттєзвалища.

Водночас силами ЛКП "Збиранка" протягом 16 червня проводились роботи по засипанню поверхні полігону твердих відходів грунту, для чого було залучено    6 чол. та 5 од. техніки, якими було завезено 720 м3 грунту та сплановано близько 4800 м2 поверхні полігону.

16 червня до проведення робіт залучено: 59 чол. та 18 од. техн., з них: ГУ ДСНС - 29 чол. 8 од. техн.; 2СРЦШР -­ 14 чол. 1 од. техн.; інші cлужби - 16 чол. та 9 од. техн. з них: медицина катастроф - 2 чол., 1 од. техн.; ГУ НП - 4 чол., 1 од. техн.; Органи влади - 2 чол., 1 од. техн.; Фірма "Онур" - 2 чол., 1 од. техн.; ЛКП "Збиранка" - 6 чол. та 5 од. техн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ