Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Новим директором Львівської філії «Київстар» призначено Олександра Корецького

15 листопада новим директором філії «Київстар» у м. Львові призначено Олександра Корецького, який донедавна обіймав посаду заступника директора філії з технічних питань. Нового керівника представив президент «Київстар» Ігор Литовченко, який відвідав Львів з робочою поїздкою. Повідомив „Гал-іnfо” менеджер зі зв’язків з громадськістю філії у м. Львові Віктор Гальчинський.
Олександр Корецький працює в компанії «Київстар» з грудня 2003 року та пройшов шлях від провідного інженера групи системи радіопланування до заступника директора Львівської філії з технічних питань, а з серпня 2007 року виконував обов’язки керівника філії. Попередній директор Львівської філії «Київстар» Віктор Скляр, який очолював філію з 2005 року, з 15 серпня 2007 року перейшов на посаду директора Київського регіонального управління «Київстар».
«Віктор Скляр – досвідчений та фаховий керівник, що за час керування Львівською філією продемонстрував професіоналізм, компетентність та відмінні управлінські навички, - говорить президент «Київстар» Ігор Литовченко. – У свою чергу, Олександр Корецький зарекомендував себе компетентним менеджером за час виконання обов’язків директора філії, і ми впевнені, що на новій посаді він зможе максимально розкрити свій потенціал та талант керівника».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ