Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Новим директором «Львівських авіаліній» призначено Володимира Кокшарова

Директором ДП «Львівські авіалінії» призначено Володимира Кокшарова замість Олега  Ковальчука. Про це «Гал-info» повідомили у Львівській  ОДА.
Як пояснили в облдержадміністрації, Олега Ковальчука звільнено у зв’язку з поганими фінансово-економічними показниками на підприємстві та великою заборгованістю з виплати заробітної плати.
У коментарі «Гал-info» Олег Ковальчук сказав, що його звільнили за згодою сторін, на інші запитання він відмовився відповідати, оскільки, за його словами, перебуває на лікуванні.
         Також Олег Ковальчук сказав, що ініціація головою Львівської обласної державної адміністрації Петром Олійником його звільнення через велику заборгованість зарплати на підприємстві є бізнесовим замовлення. «На мою думку, зміна керівництва на підприємстві є бізнесовим замовленням, оскільки «Львівські авіалінії» хочуть спочатку корпоратизувати, тобто провести акціонування, випустивши акції, які будуть 100-відсотково у власності державі, а потім його приватизувати. Тобто частину акцій продати», — сказав Олег Ковальчук.  
Нагадаємо, що голова Львівської обласної державної адміністрації Петро Олійник  20 жовтня цього року направив лист міністрові транспорту та зв’язку України Миколі Рудьковському, у якому повідомив про ситуацію, що склалася у Державному авіапідприємстві „Львівські авіалінії” із заборгованістю по виплаті заробітної плати працівникам, і попросив розглянути питання щодо звільнення Олега Ковальчука з посади директора.    
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ