Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Новим головою Львівської обласної організації УРП „Собор” (Матвієнка) обрано почесного ректора інституту фізичної культури Мирослава Герцика

Новим головою Львівської обласної організації УРП „Собор” (Матвієнка) обрано почесного ректора Інституту фізичної культури Мирослава Герцика. Рішення про це було прийнято під час обласної звітно-виборної конференції ЛОО УРП „Собор” (Матвієнка), яка відбулася 28 червня. Про це „Гал-info” розповіла колишній голова ЛОО Ірина Лукавецька.
За її словами Мирослава Герцика, який до того був заступником голови обласної організації, було обрано на безальтернативній основі.
Звітно-виборну конференцію було проведено за ініціативи самої голови ЛОО Ірини Лукавецької. „Зараз у нашій партії триває звітно-виборна кампанія, переобираються голови обласних партійних організацій. У нашій області на має прохання вона почалася раніше. Завершиться кампанія в кінці-осені – на початку зими. Після цього відбудеться загальноукраїнський з’їзд парті”, -- каже Лукавецька.
На конференції також було обрано делегатів партійного заїзду, який відбудеться у Києві. До складу делегації увійшли керівництво обласної організації та голови районних осередків.
На конференції також був паристу ній голова УРП „Собор” Анатолій Матвієнко, який зустрівся з однопартійцями та обговорив з ними внутрішньопартійні справи.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ