Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Новим заступником прокурора Закарпаття став уродженець Львова

Учора, 11 жоватня, на оперативній нараді прокурор Закарпатської області Володимир Гаврилюк представив колективу нового заступника – начальника слідчого управління. Ним став старший радник юстиції Андрій Манькут, призначений на цю посаду 10 жовтня наказом Генерального прокурора України Юрія Луценка.

Вітаючи його із призначенням на посаду, прокурор області виразив упевненість, що увесь попередній досвід допоможе йому швидко увійти у курс справ та почати якісно працювати й разом із колективом досягати таких необхідних зараз суспільству реальних результатів у боротьбі з корупцією і злочинністю, – повідомляє прес-служба прокуратури Закарпаття.

Керівник прокуратури коротко розказав біографію нового заступника, зокрема, що Андрій Юрійович Манькут народився у м. Львів у 1976 році.

Закінчив юридичний факультет Львівського державного університету імені Івана Франка.

Розпочав свою роботу в органах прокуратури України з стажиста на посаді помічника прокурора Залізничного району міста Львова у 1997 році.

Відтак працював на різних, у тому числі керівних посадах, у прокуратурі Львівщини. Очолював прокуратуру Сокальського району Львівської області.

До призначення працював начальником управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Львівської області.

Одружений, виховує двох дітей.

pmg.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ