Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Новий генконсул Польщі зустрівся з головою Львівської облради

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущина та Генеральний консул Республіки Польща у Львові Рафал Вольскі обговорили потенційні напрямки співробітництва, повідомила прес-служба Львівської облради.

Зустріч відбулася сьогодні, 26 квітня.

Зокрема, під час бесіди йшлося про перспективи підтримки Міністерством закордонних справ Республіки Польща ініціативи співфінансування мікропроектів місцевого розвитку у межах чотирьох областей Карпатського регіону в рамках проекту ОЕСР.

«Львівщина має добрий досвід та методологію Програми мікропроектів. Вона в нашій області успішно реалізується вже багато років. Щороку ми відновлюємо сотні об’єктів соціальної інфраструктури. Лише цьогоріч на Конкурс свої заявки подали 1300 претендентів. З них експерти обрали більше 500 переможцями. Тому, переконаний, наш досвід пригодиться і для реалізації малих проектів місцевого розвитку в рамках областей Карпатського регіону» - зазначив Олександр Ганущин.

У свою чергу Рафал Вольскі наголосив на добрій роботі керівництва Львівщини за останні півтора року: «Я з 2010 року живу в Україні. Часто відвідував різні області, зокрема Львівщину. Впевнено кажу, що за останні півтора року розвиток цього регіону значно зріс. Ви активно відновлюєте інфраструктуру та соціальну сферу. Це вартує похвали», - сказав під час зустрічі Генеральний консул Польщі у Львові.

Також під час бесіди сторони обговорили участь представників Республіки Польща у Форумі місцевого розвитку, який відбудеться  23-25 червня у Трускавці. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ